Vad är Tv-Box, Varför är det värt det, och hur gör jag Swefilmer kompatibel

Tidigare, för att njuta av en TV-show, var vi tvungna att söka i kanalerna för att se om vi kunde hitta något att titta på. Tiderna har nu förändrats, och med dem förändrats och sättet att hemunderhållning. Se vad Tv-Box är, varför det är ett mycket bättre val än någon” Smart TV, men också hur vi gör Netflix kompatibel med alla kinesiska TV-lådor som inte stöder det.

För att titta på någon film och Serie du vill ha när du vill, i Grekland eller utomlands, och blockera irriterande annonser överallt på internet, Använd Cyberghost för endast €2 per månad och bonus + 3 månader gratis på den tvååriga prenumerationen:

Vad är Tv-Box

Android TV Box är speciellt utformad för större skärmar, och i synnerhet för TV. Hela idén syftar till att förbättra skådespelet med ett klick på en knapp från vår soffa, med prenumeration på internet via Swefilmer på Dreamfilms.

Därför är det en enhet som är mer än en digital låda som helt enkelt ansluter till TV: n.

Mer specifikt har en TV-låda det välbekanta Android-gränssnittet och stöder fjärrhantering via fjärrkontroll, som vanligtvis ingår i paketet.

Plus, det har Googles Play Store, tillsammans med alla godsaker vi förväntar oss av en streaming set-top-box, och som vi ser nästa.

Hur som helst, även om vi inte är på humör för filmer eller musik, kan vi använda TV-rutan för att göra TV: n till en jätte internetskärm.

Så vi har möjlighet att surfa på internet, läsa nyheter, handla online, Skicka e-post, spela spel, eller gå vilse i YouTube världen från soffan.
Om jag har smart TV, kan jag använda en TV-låda?

TV-lådan är lika användbar, oavsett om vi har en Smart TV eller inte.

Förutom det begränsade antalet program som finns tillgängliga på smarta TV-apparater har operativsystemet som följer med dem inte funktionerna i Android TV Box.