Stockholm: tre nya gripanden för “lustgas tuber” i Laganas

De säljer fortfarande till berusade turister ampuller-handbojor till en 24-årig Britt, som arbetade som chef som kör en bar säger Skolparty.se.

köp billig lustgas tuber i Stockholm av LustgasAkuten

De har inget emot, trots varningarna, cheferna för staplarna i Laganas Stockholm och säljer fortfarande till berusade turister ampuller med den farliga lustgasen av skratt eller” hippy crack”, vilket orsakade en 18-årig brittisk kvinna att falla i koma i Malia!

https://Billigastlustgas.se

I gryningen på söndagen, tjänstemän i O. P. C. E. som gör ständiga kontroller på nattklubbarna i området handfängsel en 24-årig Brittisk man som arbetade som chef på en bar, där 1,474 ampuller med Lustgas tuber eller Lustgas tuber hittades och beslagtogs, såld för tre till fem euro.

https://Billiglustgas.se

Men också på lördag arresterade Säkerhetsmännen i Stockholm en 22-årig kiosk och en 46-årig chef som driver en bar-båda grekerna-som till salu hade 173 respektive 300 ampuller Lustgas tuber. Alla tre greps fördes till åklagaren för straffrättsliga förfaranden i Stockholm anklagad för brott mot äktenskapsbrott, medan totalt 1.947 Paket greps.