Investera i spaklyftblock

I stora industrier är det vanligt att det behövs kranar och lyftblock som kan lyfta väldigt tunga föremål. Det ska gå både effektivt och snabbt att använda samtidigt som det inte ska utgöra någon fara för de anställda. På http://www.botab.se/produkter/ovriga-produkter hittar du spaklyftsblock som är till för att lyfta tunga föremål från 250 kg upp till 10 ton. De spaklyftblock som kan köpas är helt gjorda av stål och är byggda för att vara smidiga samtidigt som de kan lyfta tungt.

Passar de flesta industrier
Spaklyftblocket kan lyfta föremålet upp till en höjd på 3 meter och de som används för hand kan nå en höjd på 2,5 meter. Om det önskas en spaklyftblock som kan lyfta högre så går det att ordna efter kundens önskemål. De kan antingen användas för upplyftning, dragning eller sträckning vilket gör att de kan användas på olika användningsområden. Produkten passar de flesta industrier där tungt arbete förekommer men främst vid bygg och konstruktionsarbeten.

Kunden är i fokus
När det kommer till hantering av så pass tunga föremål är det viktigt att du som kund har tillit och förtroende för tillverkaren och leverantören. BOTAB har varit aktiva inom lasthanteringssystem i över 40 år. Fokus är att anpassa sig efter kundens behov vilket gör att som kund är välkommen att komma med önskemål om hur just din spaklyftblock ska se ut och fungera. Du som kund vet bäst vad ditt företag och verksamhet behöver. För kontakt och beställning går det bra att ringa nummer: +46 (0)152-211 20 eller maila till info@botab.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *